Ettevõtjale -old kuni 20160927

Hea ettevõtja!

Ootad oma ettevõttesse tegusaid noori suurepäraste ideede ja erinevate oskustega, mida annab kohe igapäevatöös rakendada? Sisukale ja praktilisele tulemusele suunatud ettevõtlusõppe programmi eesmärk ongi õppeaine sidustamine praktikaga ning tööturu võimaluste ja vajadustega. Selleks saad Sinagi panustada, sest mis motiveeriks noori veel paremini kui kohtumine inspireeriva  ettevõtjaga!

Praktikuna saad noorte maailmavaadet avardada loengutes ja tundides lektorina-õpetajana osaledes ning seeläbi õppuritesse ettevõtlikkuse pisikut süstimise läbi oma kogemuse, tulevikuvaadete ning seisukohtade jagamise.  Võistlusmomenti pakub võimalus juhendada õpilasfirmat ning osaleda õpilasfirmade võistlustel, millest võib kasvada välja uus ettevõtmine.  

Äriideede arendamisprogrammi STARTER kaudu saad olla mentoriks tublidele tudengitele nende äriidee väljatöötamisel ja miks mitte kaasata mõni tublim peale kooli lõppu reaalselt tööle.

Kontaktid määravad ärimaailmas palju ja ka ettevõtjal endal on võimalus programmi tegevuste käigus tutvuda ning teha koostööd nii teadlaste, õppejõudude kui teiste oma ala spetsialistidega.  

Soovid toetada ettevõtlusõppe ja ettevõtlikkuse arendamist lektori või mentorina ning tahad olla selles sama hea kui oma ettevõtluses? Selleks pakub ettevõtlusõppe programm Sulle erinevaid koolitusi.

 Kuidas panustada?

Anna oma soovist teada info@ettevõtlusõpe.ee  ja leiame sobivaima variandi. Huvipakkuvad koolitused vali koolituskalendrist

Hea teada! 

Junior Achievement tunnustab parimaid mentoreid, kelleks aastal 2015 sai Kari Maripuu, 2014 meditsiini ja digitervise valdkonna ettevõtja Indrek Kask ning 2013 restorani juhataja Hendrik Hindov. Veel mentorina toimetajaid leiad Junior Achievement Eesti ja STARTER kodulehelt.

marek-mekkMarek Mekk, 2016.a õpilasfirmade võistluse žürii liige, Valgamaa ettevõtja: OÜ Sebra Sõbrad, Junior Achievement Eesti õpilasfirmade programmi koolitaja

Mitu aastat olen sellega tegelenud, ise juhendanud õpilasfirmasid, olen noorte ettevõtjate koolitaja ja mentorklubi liige. Noortel on suur huvi. Programm levib noorte seas, kogub populaarsust, noored ise tahavad teha. Nüüd juba õpilased ise nõuavad, et miks meil ei ole, aga alati ja igal pool ei jätku juhendajaid. Õpilasfirma annab tõsise ettevalmistuse – sotsiaalsed oskused tohutult tõusevad. Peab müüma, turgu leidma, toodet arendama, meedias end müüma. Eesti õpilasfirmade tase on kindlalt Euroopa esirinnas. Ka maailmas, sest nii suuri võistlusi mujal ei korraldata.